אבוקדו הוא פרי הנחשב למזון על. הוא עשיר בשומנים טובים, ויטמינים, נוגדי חמצון וויטמינים מסוג אי, סי ועוד. בדרך כלל תינוקות אוהבים את מרקם האבוקדו. אם עברתם את שלב הטעימות והתינוק לא הגיב באלרגיה כלשהי ניתן להכין לו מחית אבוקדו. ניתן לשלב ולהכין מחית אבוקדו עם בננה, מחית אבוקו עם אפרסק ועוד.
מחית אבוקדו לתינוק שלב ראשון הכנה: בחרי אבוקדו בשל ורך חתכי לשניים הוציאי את הגלעין הוציאי באמצעות כף את בשר הפרי מעכי עם מזלג ניתן להוסיף מעט חלב אם או תחליב חלב החל מגיל שמונה חודשים הגישי במרקם יותר גושי וסמיך.
כאשר התינוק מגיע לגיל 9 חודשים ניתן להוסיף לאבוקדו שתי כפות גבינה לבנה רכה. בגיל שנה אפשר לשלב מחית אבוקדו עם ביצה קשה מגוררת וכפית שמן זית.
לאחר חשיפה לפירות הדר, ללא תסמיני אלרגיה, מומלץ לטפטף מספר טיפות לימון למחית האבוקדו ולערבב.
שילובי מחיות אבוקדו מומלצים מחית אבוקדו ובננה מחית אבוקדו עם מלפפון וטיפת לימון מחית אבוקדו עם חלמון ביצה – לבדוק קודם בטעימות שהילד אינו אלרגי מחית אבוקדו עם תפוח מחית אבוקדו עם אגס