לכולנו זה מגיע, הצורך להכין קינוח מתוק וטעים עם הילדים. הכנה כזאת היא פעילויות כיפית עם כל הילדים, היא הזדמנות להכיר להם רכיבים בריאים ולהסביר לכם למה כדאי להעדיף קינוחים ביתיים בריאיים על חטיפים תעשייתיים.
עוגיות גרנולה לילדים בעיקר עם חומרים בריאיים
גרנולה ללא תוספת סוכר תפוחי עץ סמיט קלופים וחתוכים לקוביות קטנטנות קינמון קמח שיפון דבש או סילאן קוקוס טחון שיבולת שועל אגוזי לוז חצי כפית אבקת אפייה מעט סוכר חום ביצה אחת לחיבור החומרים כפית תמצית וניל
מינון החומרים הוא לפי העדפה.
לטעום תערובת לפני הכנסה לאפיה בתנור ולשפר מתיקות בהתאם לטעמכם.
מרפדים תבנית עם נייר אפייה ומעבירים את העיסה לנייר – כשתי כפות לעוגיה או שיוצקים לתך תבנית שקעים משומנת. אופים 15-12 דקות בטמפרטורה של 170 מעלות עד להזהבה קלה. מצננים ושומרים בכלי זכוכית.